Pravila privatnosti

Putem ove Politike privatnosti želimo obavijestiti javnost o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo, odnosno informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo u svrhu zaštite osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete kako ste pročitali ova Pravila privatnosti te ih razumijete, odnosno dajete privolu na ova Pravila privatnosti.  

Zaštita osobnih podataka nam je od velike važnosti. Stoga ćemo podatke o vama upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka, kao i kontinuirano ažurirati sustav i procese u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti.

Od vas prikupljamo ograničene količine informacija koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev ili isporučili narudžbu, a sve s ciljem uspostave uspješne poslovne suradnje.

Agent.C, obrt za računalno programiranje primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:

  • prikupljamo samo podatke koji su nužni,
  • Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene,
  • ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
  • ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.


Koje podatke prikupljamo i na koji način?

Ovo web sjedište može se koristiti i bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili izravno putem naše e-mail adrese (npr. Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija), podatke i informacije koje ste naveli obrađujemo i pohranjujemo kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.

Tko vodi obradu osobnih podataka?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi:

Agent.C, obrt za računalno programiranje
Ivana Mažuranića 9 A
48000 Koprivnica

U koju svrhu prikupljamo podatke?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se uspješno isporučila narudžba naših proizvoda ili pružio odgovor na Vaš zahtjev.

Koliko dugo pohranjujemo podatke?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija s Vama, sve u svrhu uspostave uspješne poslovne suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije s Vama, nakon 6 mjeseci ćemo izbrisati Vaše osobne podatke.

U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

Na koji način se koriste osobni podaci?

Vaše osobne podatke koristimo kako bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš upit, a na Vaš zahtjev, poslat ćemo Vam i e-poštu o ostalim ponudama i uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. Nećemo dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti ćemo im dopustiti pristup, izuzev prijave na Newsletter gdje se vaše osobno ime i email adresa prenose u Mailchimp, sustav za masovno slanje email adresa, a sve s ciljem obavještavanja o aktualnostima za koje ste se pretplatili. Osobno ime u navedenom slučaju koristimo kako bi kreirali presonalizirani sadržaj ili personalizirane pozdravne poruke. Mailchimp sustav je globalno rješenje koje koriste milijuni tvrtki u navedene svrhe, a vlasnik rješenja je tvrtka The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000. Atlanta, GA 30308 USA.   Mailchimp veliku važnost pridaje. Više saznajte na https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Statistika web stranice

Pratimo statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristimo uslugama treće strane – Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, posjetite: https://marketingplatform.google.com/.

Informacijska sigurnost osobnih podataka

U slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primijenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osiguravamo zaštićenost Vaših osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

Vaša prava

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:

  • pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
  • ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
  • brisanja svih osobnih podataka koje smo prikupili o Vama,
  • ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka ,
  • prigovora na obradu vaših osobnih podataka,

kontaktirajte nas na adresu info@agentc.digital ili poštom na dokaziv način na adresu Ivana Mažuranića 9 A, 48000 Koprivnica. Odgovor će uslijediti besplatno i u zakonski definiranim rokovima.

Pravo na pritužbu

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Martićeva 14
HR – 10 000 Zagreb
Web: http://www.azop.hr

Kolačići

Ovo web sjedište koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi stranica koju pregledavate radila s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke s određenim podacima Korisnika (npr. IP adresa s koje se pristupa internetskoj stranici, vrijeme spajanja itd.).

Vrste kolačića

Koristimo sljedeće kolačiće:

  • Privremeni kolačići (Session cookies) – postavljaju se na vaše računalo samo za vrijeme trajanja posjeta ovim web stranicama te vam tako omogućuju da se učinkovitije služite ovim web stranicama. Brišu se automatski kada zatvorite preglednik.
  • Stalni kolačići (Persistent cookies) – riječ je o kolačićima koji će ostati ”zabilježeni” u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete. Prikupljene informacije su anonimne, a ne uključuju vaše osobne podatke.


Postoji nekoliko internetskih stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija saznajte pri 
https://agentc.digital/kolacici/ ili kod vanjskih izvora:

  • http://www.allaboutcookies.org/
  • http://www.youronlinechoices.eu/


Kolačiće i druge pohranjene podatke možete u svakom trenutku izbrisati iz vašeg preglednika (pogledajte u odjeljku za Pomoć u vašem pregledniku ili posjetite dolje navedene linkove):

  • Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/hr-hr/help/4028646/microsoft-edge-view-and-delete-browsing-history
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hr-hr/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings
  • Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
  • Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Brisanje%20kola%C4%8Di%C4%87a
  • Safari: https://support.apple.com/hr-hr/guide/safari/sfri47acf5d6/mac
  • Safari: https://support.apple.com/hr-hr/guide/safari/sfri47acf5d6/mac


Što ako ne prihvatim kolačiće?

Ako odlučite ne prihvatiti kolačiće, moguće je da se određene značajke ove internetske stranice neće prikazivati ili ispravno raditi. To će ograničiti mogućnosti koje vam pruža naša stranica te bi moglo utjecati na dizajn i korisničko iskustvo.

Ostalo

Korištenjem ovih web stranica smatramo da ste u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ovih web stranica, uvjeta korištenja i pravila obrade podataka čime nećemo biti odgovorni za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena, a sve u skladu sa zakonskim propisima.